Over/About


De zoektocht naar het ‘geheim van het alles weten’ heb ik als kind lang nagestreefd. Gelukkig kom je er op den duur achter dat het niet tot je mogelijkheden behoort, maar het prikkelt de fantasie.

Na heel wat verschillende dingen te hebben ondernomen, bleef een aantal activiteiten structureel terugkeren. Media stonden hier met stip op een. Daarnaast ook het schrijven van teksten, het verzinnen van programma’s en tentoonstellingen en het doen van onderzoek. En ergens tussen al die activiteiten kreeg ik de mogelijkheid om me een keer te manifesteren als wetenschapsjournalist bij BNR. Dat ene keertje werden anderhalf jaar, een keer per week. Een mooie combinatie: radio, het maken van een programma en het vooronderzoek. En dat elke week.

Deze site bestaat vooral uit persoonlijke blogs en een enkele keer elders eerder gepubliceerde zaken.

Fysiek te vinden in de hele wereld of gewoon bij Bureau Wibaut.

Kantooradres/Office address:
Wibautstraat 150 BP0.67
1091 GR Amsterdam
krijn [ at ] ksoeteman [punt] nl
tel +31 (0) 622472440
kvk 53190386
www.twitter.com/krijnsoeteman

Gebruik/usage
Alle artikelen en vrijwel alle foto’s op deze site werden door mij gemaakt. Iets gebruiken? Tenzij anders aangegeven valt het onder:
Creative Commons-Licentie
Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.

Almost all pictures were taken by me and all articles were written by me. Use something? Unless stated differently, it is covered by:

Creative Commons License
Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.